free website builder

Usluge

U sklopu našeg poslovanja klijentima pružamo razne profesionalne usluge. U prvom redu to su CNC usluge, pomoć u dizajnu enterijera kao i usluge iz oblasti 3D animacije. Upoznajte se sa našim uslugama i započnimo saradnju.

Divan dom | Unikatni namještaj | Podgorica

CNC usluge

Kvalitetno pružamo usluge rezanja, sječenja, graviranja kao i druge CNC usluge. U mogućnosti smo da izradimo šablone, 3D modele i makete. Raspolažemo sa savremenim CNC i drugim mašinama kao ostalom profesionalnom opremom. Kontaktirajte nas i prenesite svoj zahtjev za CNC obradu. Tehnički ćemo razraditi vašu ideju i pristupiti izradi u što kraćem roku.

Cijena: na upit

Divan dom | Unikatni namještaj | Podgorica

Dizajn enterijera

Pružamo usluge u dizajnu enterijera i osmišljavamo kompletni enterijer u skladu sa tehničkim i estetskim standardima. Idejna rješenja koja Vam možemo ponuditi odnose se na usklađenost boja i materijala, funkcionalnost i estetiku a to su ujedno i glavne osobine koje čine kvalitetan enterijer. Tim naših dizajnera i umjetnika naročito vam može pomoći u dizajnu enterijera za ugostiteljske i druge poslovne prostore. Pružite svježinu vašem poslovnom ambijentu. Budimo u kontaktu.

Cijena: na upit

Divan dom | Unikatni namještaj | Podgorica

3D animacija

Imamo iskustva i u 3D animaciji. Umjetničkim pristupom kreiramo slike uz pomoć 3D kompjuterske grafike. Na taj način možemo vam značajno pomoći u vizuelnom osmišljavanju vašeg unutrašnjeg i spoljašnjeg životnog ili poslovnog prostora. Kreiramo zadivljujuće fotorealistične snimke koji unose život u vaše projekte i daju vam pravu sliku kako će vaš projekat izgledati u finalnoj fazi. Kontaktirajte nas i uspostavimo saradnju.

Cijena: na upit

Pogledajte naše proizvode

Galerija

Rezultati našeg poslovanja

167

Stolova

112

Ogledala

152

TV komoda

87

Dječijih krevetića

Divan dom | Unikatni namještaj | Podgorica
Adresa

Vlada Martinovića 55 
81000 Podgorica
Crna Gora

Kontakt

Email: mitar975@gmail.com
Tel/Viber:  +382 67 866 181