best free website templates

+38267866181
Za ljepši pogled na svijet!

Divan dom1 Divan dom2 Divan dom3

 NAMJEŠTAJ

Izrađujemo unikatni i stilski namještaj vrhunskog kvaliteta i kreativnog dizajna.

CG SUVENIRI

Nudimo jedinstveni izbor CG suvenira i drugih ukrasa koji će oplemeniti vaš životni prostor.

USLUGE

Pomažemo vam u kreaciji enterijera vašeg poslovnog prostora. Pružamo razne CNC usluge. 

 • ŠTA TREBA DA ZNATE - stolovi, TV komode, ogledala kao i dječiji krevetići su vrlo bitni djelovi namještaja koji moraju posjedovati originalnost i autentičnost. Unikatno urađeni ovi djelovi će tiho dominirati bez ugrožavanja ostalih komada u prostoru.
 • MATERIJAL - odabir pravog materijala za namještaj je veoma važno. Drvo je u tom smislu na prvom mjestu. U mogućnosti smo da izradimo namještaj od raznih materijala imajući u vidu da je enterijer, između ostalog, ogledalo vašeg karaktera.
 • KVALITET - poklanjamo pažnju na kvalitet i dugotrajnost naših proizvoda. Prilikom izrade koristimo najsavrameniju opremu, CNC i druge mašine koje nam omogućuju da sve kreativne ideje realizujemo na najbolji način. 

O nama

Divan dom | Unikatni namještaj | Podgorica

Vlasnik firme unikatnog namještaja Divan dom je Mitar Živković, akademski vajar iz Podgorice. On je postdiplomske studije iz oblasti vajarstva pohađao u Ljubljani. Učesnik je brojnih grupnih izložbi u Crnoj Gori i inostranstvu. Redovni je član ULUCG, te vajarske kolonije u Danilovgradu. Priredio je takođe i mnogobrojne samostalne izložbe i dobitnik je državnih i međunarodnih priznanja. Autor je više javnih spomenika u zemlji i inostranstvu od kojih su najznačajnije: skulptura crnogorsko kolo ORO, spomenik gospodaru Ivanu Crnojeviću u Podgorici kao i spomenik Petru II Petroviću Njegošu u Buenos Airesu, Argentina. 

Svoje umjetničke kreacije i nadahnuća Mitar koristi i u izradi stilskog, unikatnog namještaja i drugih ukrasnih predmeta koji na taj način prevazilaze okvir komercijalnog i imaju svoju umjetničku vrijednost.

Divan dom | Unikatni namještaj | Podgorica

Spomenik gospodaru
Ivanu Crnojeviću u Podgorici

Divan dom | Unikatni namještaj | Podgorica

Skulptura crnogorsko
kolo ORO u Podgorici

Naš posao

Divan dom | Unikatni namještaj | Podgorica

Divan dom se preko 10 godina sa uspjehom bavi izradom unikatnog namještaja i raznovrsnim djelovima namještaja po posebnim zahtjevima klijenata. Poznavanje najrazličitijih materijala kao i savremena oprema i iskustvo na polju umjetnosti i dizajna enterijera nas svrstava u trenutno jedinu grupu u Crnoj Gori koja na jednom mjestu može da izađe u susret svim, pa i najizbiljivijim klijentima. 

Naš pokretač u biznisu nije novac, ili nije makar na prvom mjestu, već osjećaj da predmeti koji mi stvaramo ukrašavaju i utopljavaju atmosferu u mnogim domovima širom Crne Gore. Divan dom ima zato isključivu misiju - zadovoljstvo klijenata.

Divan dom izrađuje:

- Unikatni namještaj i djelove namještaja
- Jedinstvene suvenire sa CG motivima
- Ukrasne predmete za kuću i dvorišta 

Divan dom pruža usluge:

- CNC graviranje i rezanje
- Osmišljavanje dizajna enterijera stambenih i poslovnih objekata

Pogledajte našu ponudu i naručite proizvod.
Divan dom je i vaš dom. 

Ponuda

Pogledajte našu ponudu. Odaberite proizvod. Izrađujemo predmete po vašoj želji i mjeri. Kontaktirajte nas. Divan dom - Za ljepši pogled na svijet!

Preporuke naših klijenata

Nedavno sam naručila izradu stola za dnevni boravak i ogledala za hodnik. Oduševljena sam sa idejnim rješenjima i stilskim konceptom prilikom izrade. Ljudi iz Divnog doma su izašli u susret svim mojim željama. Toplo preporučujem njihove usluge.

Za našu bebu izabrali smo neobično rješenje za krevetić sa uzglavljem u liku labuda i ogradicama od izrezbarenog drveta u roze boji. Sigurni smo da će ovaj krevetić pružiti udobnost i miran san našoj djevojčici. Divna izrada majstora iz Divnog doma. Imaju moju preporuku.

Sve pohvale za Divan dom. Angažovali smo ih da osmisle dizajn enterijera za naš ugostiteljski objekat. Veoma smo zadovoljni sa urađenim poslom i njihovim profesionalnim odnosom. Sada naš caffe odiše toplinom i ima prepoznatljivu umjetničku crtu.

Divan dom | Unikatni namještaj | Podgorica
Adresa

Vlada Martinovića 55 
81000 Podgorica
Crna Gora

Kontakt

Email: mitar975@gmail.com
Tel/Viber:  +382 67 866 181